לא כדאי לפספס
למה שמן קנולה, סוויה וזרעי פשתן פוגעים בבריאות ובגזרה שלך

למה שמן קנולה, סוויה וזרעי פשתן פוגעים בבריאות ובגזרה שלך

הי

הנדסה גנטית במזון זה אחד התחומים העולים
בתעשיית המזון.

התחום הזה מאפשר ליצרנים לספק לנו עוד ועוד מזון בכמויות
בלתי נתפסות.

הויכוח המדעי האם הנדסה גנטית במזון טובה לנו או לא קיים.

יש מחקרים לכאן ולכאן.

אם תשאלו אותי- לא צריך לחכות עד שתהיה תשובה חד משמעית
שמזונות מהונדסים גנטית הם מסוכנים לבריאות.

כדאי להפסיק לצרוך את המזונות האלה( שברובם גם מעובדים) כבר מאתמול.

יש כמה מחקרים שקשרו קשר בין מזונות
מהונדסים גנטית לבין אלצהימר, פרקינסון, הזדקנות מואצת
ועליה במדדי הדלקת של הגוף.

עליה במדדי דלקת מובילה לעליה בתחלואה לבבית ולהשמנה כי דלקת
גורמת להפרשת הורמונים  שמעודדים אגירת שומן בגוף.

הרכיבים שנמצאו בעלי הסיכוי
הגבוה ביותר להיות מהונדסים הם:

שמן קנולה( כמעט 90 אחוז מהיצרנים עובדים עם שמן מהונדס).

נבטי אלפלא ( אני מניח שהכוונה לא לאורגנים).

תירס

אורז לא אורגני

פאפיה

סוויה – אלא אם כן צוין ללא הנדסה גנטית( ללא תו GMO)

זרעי פשתן לא אורגנים

זוקיני לא  אורגני

ואחרון חביב חיטה

דרך אגב חיטה לא בריאה גם בגלל אלף ואחת סיבות אחרות

הנה תקראי כאן למה חיטה לא בריאה( גם לא המלאה).

תקראי את המאמר כאן כדי להבין למה חיטה יכולה להזיק לך.

*גם אני שונא ספאם, בכל רגע שתרצי תוכלי לצאת מרשימת הדיוור.

סגור לתגובות.

Scroll To Top