-
לחם מחיטה מלאה-
יש היום הרבה מחקרים שמוכחים
שלחם שעשוי מחיטה מלאה לא
בהכרח מכיל רק חיטה מלאה
ולא בהכרח בריא יותר.
הוא משפיע על רמות הסוכר
בדם כמעט באופן זהה ללחם מקמח לבן.
החיטה מקושרת לבעיות עיכול,
אלרגיה , השמנה וזיהומים שונים.
הפתרון הוא לעבור להכנת
לחמים בריאים וביתיים.
דלי פחמימות ונטולי חיטה/גלוטן.
הנה כאן יש דוגמא ללחם בריא בהכנה ביתית<<<
-
גרנולה-
כל מוצרי הגרולה ודגני הבוקר "הבריאים"
מכילים שומנים צמחיים לא בריאים בעליל ותחליפי
סוכר מסוכנים ומזיקים.
אם כבר רוצים משהו מתוק
לכו על פרי או על פרי יבש כמו תמר.
זכרו שגם פירות מכילים
סוכר פירות( פרוקטוז) ולכן אכלו זאת בהגבלה.
3.פקאן ממותק ושקדים מולבנים
פקאן ממותק מכיל סוכר והוא גם קלוי
כך שכל היתרונות הבריאותיים שבו הולכים לאיבוד.
שקד מולבן הוא שקד שעבר
תהליך עיבוד שפגע בערכו התזונתי.
הפתרון הוא לעבור לגרסה
הבריאה והבלתי קלויה.
בספר הלחמים הבריאים שלי
האגוזים והשקדיים מהווים מרכיב חשוב ועיקרי
על מנת להכין לחם בריא ומשביע.
תלחצי כאן עכשיו כדי להתחיל להכין לחם בריא על בסיס אגוזים ושקדים.