אם אתה אוהב את המרקם הצפוף של לחם מחיטה מלא, הלחם הזה הוא בשבילך
בלי החסרונות שיש בלחמים שמכילים גלוטן וחיטה.
הנה פרטים על הלחם הזה:
ללא גלוטן | ללא חלב | ללא שמרים || מקור טוב לסיבים | דל פחמימות
כמות: : כיכר אחת 16 פרוסות
מרכיבים
- חומרים יבשים
o ½ כוס קמח קוקוס מנופה (50 גר ')
o ½ כוס זרעי פשתן זהוב טחונים (50 גר ')
o 1 כפית. סודה לשתייה
o ½ כפית. מלח ים
o 1 כפית. קמח טפיוקה
o 1 כף. אבקת קליפת פסיליום אורגנית או 1 כף של גואר-גאם(אפשר לרכוש בכל סופר)
o 1 כף. זרעי קימל (אופציונלי ")
- חומרים רטובים
6 ביצים
o 1 כף. o חומץ תפוחים אורגניים+ 2 כפיות. שמן קוקוס
o 2 כפות. חלב אורגני קוקוס (שומן מלא)+ o 2 כפיות. מולסה או סירופ מייפל אורגני
הוראות:
- שמו תבנית אפיה בשמן קוקוס או זית
- בקערה קטנה, לשלב את המרכיבים יבשים.
- בקערה בינונית, לשלב את החומרים הרטובים.
- מערבבים את חהיבשים לרטובים עד היווצרות בלילה אחידה.
- יוצקים למגשית ואופים 40-45 דקות או עד שהלחם הופך זהוב
- מקררים ואוכלים.
מידע תזונתי
המידע התזונתי הוא לפרוסה.
יהיו כאלה שיקפצו ויגידו 76 קלוריות לפרוסה זה המון כבר עדיף לחם קל.
אז רגע לפני שאתם קופצים- אני לא מאמין בשיטת הקלוריות. לי חשוב שהלחם יהיה בריא, מזין ובעל ערכים תזונתיים טובים
(כמו למשל דל פחמימות)- כאשר הלחם הוא כזה אז הוא שהכרח ישביע לאורך זמן רב יותר ולכן יסייע יותר לשמור על הדיאטה שלך.
הנה הערכיים:
76 קלוריות, 5 גרמים שומן, שומן רווי 2 גרם, שומן חד בלתי רווי 1 גרם, שומן רב בלתי רווי 1 גרם, כולסטרול 80 מ"ג, פחמימות 5 גרם, גרם סוכר 1, 3 גרמים סיבים, חלבון 4 גר '
הלחם יוצא טעים מאוד, דיאטתי ( במיוחד לאנשים ששומרים על תזונה דלת פחמימות) ומשביע…
זהו רק לחם אחד ממבחר מתכונים של לחמים דיאטתיים.
כאן את יכולה לקרוא על עוד מתכוני לחם דיאטתים , טעימים וקלים להכנה